blefaroplastia

La blefaroplàstia és un procediment segur i relativament curt, normalment diferenciat en dos tipus de tractaments, d’una banda, la cirurgia de parpelles inferiors i d’altra banda, la cirurgia de parpelles superiors podent-se realitzar tots dos alhora.

Aquesta cirurgia facial és una de les més populars i sol·licitades a Espanya. Es tracta d’un tractament molt efectiu de rejoveniment ocular i presenta un alt índex de casos de satisfacció amb els resultats com blefaroplastia barcelona)

Tant la caiguda de les parpelles com la formació de bosses es deuen principalment a l’edat, ja que amb el pas del temps es produeix la pèrdua de l’elasticitat cutània i l’acumulació de greix, causant aparença de mirada trista i rostre cansat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php