Què és la cirurgia de parpelles?

Què és la cirurgia de parpelles?
El to i la forma de les parpelles poden afluixar-se i ficar-se amb el temps. Un aixecament de parpelles o blefaroplàstia pot corregir això. Durant el procediment, el metge elimina quirúrgicament l’excés de greix, múscul i pell de les parpelles superior i inferior per redefinir la forma de l’ull./ blefaroplastia barcelona

Blefaroplàstia: parpelles superiors i inferiors
La blefaroplàstia pot donar una mirada més juvenil als ulls i pot corregir les parpelles dèptiques, una condició anomenada ptosis. És possible que vulgueu un procediment de blefaroplàstia per motius estètics o per poder veure-ho millor. Això depèn sovint de quina part de la parpella té l’excés de pell:

Parpelles superiors: l’excés de pell a les parpelles superiors pot provocar una aparença cansada o pot provocar dificultats per veure la part superior del seu camp de visió. De vegades, la cirurgia de blefaroplàstia per a la parpella superior és per raons cosmètiques, mentre que en altres casos, la cirurgia és mèdicament necessària per poder veure millor.
Parpelles inferiors: la blefaroplàstia a la part inferior de les parpelles sol ser un procediment estètic per millorar la forma, el contorn i l’aparença de la pell solta, el greix i la forma irregular.
Sóc un candidat a la cirurgia de parpelles?
Els candidats a cirurgia de parpelles són homes i dones que són:

Fiżicament saludable
Psicològicament estable
Realistes en les seves expectatives
Edat de 35 anys
Algunes condicions mèdiques fan que la cirurgia de les parpelles sigui més arriscada, incloent:

Problemes de tiroides
Ulls secs
Falta de llàgrimes suficients
Pressió arterial alta
Trastorns circulatoris
Malaltia cardiovascular
Diabetis
Retina separada
Glaucoma
Si teniu alguna d’aquestes condicions, parleu amb el vostre metge per esbrinar si la blefaroplàstia és apropiada per a vosaltres.

Cirurgia de parpelles: què esperar
Tot i que l’experiència de cada pacient és diferent, aquí teniu una guia general per a la cirurgia de parpelles:

Anem a decidir amb vostè on realitzar la cirurgia. Les opcions d’ubicació inclouen:
Instal·lació quirúrgica per cirurgia
Centre de cirurgia ambulatòria
Hospital ambulatori
Hospital internat
Us posarem sota anestèsia, ja sigui anestèsia general o anestèsia local combinada amb un sedant. Aquesta segona opció us permetrà estar despert, però relaxat.
El procediment dura diverses hores. Després del procediment, podeu experimentar efectes secundaris a curt termini, incloent-hi:blefaroplastia barcelona
Les parpelles poden sentir-se ajustats
Les parpelles poden sentir dolor
Complicacions de la blefaroplàstia
Pot haver altres efectes secundaris i complicacions del procediment. Treballem amb vostè per minimitzar aquestes complicacions i gestionar qualsevol incomoditat que pugui experimentar. Obteniu més informació sobre les complicacions de la cirurgia de les parpelles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php