rinoplàstia

Top 10 mites sobre cirurgia de treball en rinoplàstia i nas

 1. És realment simple d’enlairar-me?
  La rinoplàstia és l’operació més complexa i desafiant en tota la cirurgia plàstica. El nas no només ha de coincidir amb la cara, sinó que cada secció del nas ha de ser harmònica amb totes les altres. Per exemple, l’eliminació d’un cop sense canviar la punta en molts casos pot fer que la punta sembli que s’està quedant massa lluny de la cara. A la inversa, canviar la punta sol sense abordar el pont pot fer que un pont sembli massa alt o massa ample. Un cirurgià de rinoplàstia ha de tenir una gran atenció als detalls i tenir una apreciació per tots els matisos de l’harmonia nasal i facial.
 2. He escoltat que la rinoplàstia està coberta per la meva assegurança segons indica el centre
  rinoplastia barcelona
  La rinoplàstia cosmètica no està coberta per l’assegurança; No obstant això, si hi ha un component funcional, com ara un problema que respira d’un septum desviat o d’una altra causa, aquesta part de la cirurgia pot estar coberta pel pla d’assegurança.
 3. El que he vist tots sembla obvi. Els puc veure a una milla de distància.
  Certament, els treballs mal realitzats poden semblar naturals o semblen “fets”. Un exemple comú d’això és el consell extremadament retirat. En anys passats, el cartílag del nas va ser generalment sobre-reduït o eliminat que pot resultar no només en aquest aspecte, sinó també en la respiració deficient. Una bona rinoplàstia, d’altra banda, normalment apareix natural, ja no és una característica distractora i dirigeix ​​l’atenció de la gent als ulls, somriures, cabells i la pell de la persona.
 4. El nas pot semblar un nas de la celebritat d’Hollywood que trieu.
  Un pacient de rinoplàstia prospectiva hauria de tenir expectatives realistes. La cara i visage de cada persona és diferent. El nas de Brad Pitt no es veia bé en tots els homes ni és possible. El nas de Blake Lively no seria apropiat per a totes les dones. Per exemple, una dona més curta pot “escapar-se” amb una mica més de “tornada” o gir de la punta que una dona més alta. El mateix grau de rotació en una dona més alta pot semblar natural i “Sra. Piggy-ish “. En resum, el nas ha d’ajustar-se a la teva cara, persona, ètnia, etc.
 5. Qualsevol cirurgià plàstic pot realitzar una rinoplàstia.
  Voleu que un contractista general realitzi treballs de plomeria o elèctrics complicats? Realment voleu que algú que realitzi prèviament augmentacions de mames i abdominoplàsties que realitzin la rinoplàstia? La rinoplàstia és una operació extremadament complexa i exigent. Un mil·límetre o dos poden fer una gran diferència en el resultat. Ha de ser realitzat per algú que estigui especialitzat i tingui una formació específica en ell. En general, el cirurgià hauria de ser certificat per a bord en cirurgia plàstica i reconstructiva (i tenir interès específic per realitzar rinoplàstia). Aquest cirurgià no només comprendrà l’estètica del nas i la cara, sinó que també tindrà una gran apreciació i comprensió dels nombrosos components funcionals d’aquest complex òrgan. (p. ex. respiració, sensació d’olfacte o problemes de sinus).
 6. No haurà de tornar a fer la meva cirurgia en el futur?
  Mentre que la cirurgia de revisió és una realitat en el moment de la rinoplàstia (tan alt com un 10-15% per cent en alguns estudis), la cirurgia de rinoplàstia hauria de ser una operació única. Un nas ha de ser “construït per a la vida”. Això, a part, a causa de les complexitats de l’operació i la variabilitat en l’anatomia, la pell i la cicatrització de cada persona, en ocasions s’ha de realitzar una cirurgia de revisió. Quan de tant en tant es produeix, normalment és per a alguna cosa relativament menor, com ara un petit cop residual.
 7. La rinoplàstia és només per a gent rica.
  La realitat és que la renda mitjana per a la majoria dels pacients amb cirurgia estètica és de $ 50,000 o menys. La majoria dels cirurgians també ofereixen plans de pagament d’una forma o altra.
 8. La rinoplàstia cosmètica i la cirurgia plàstica són només per a persones vanes.
  La veritat és que un percentatge molt reduït de persones que busquen cirurgia estètica són veritablement inútils, la seva totalitat i la seva interacció amb altres persones es defineixen per la seva aparença. La majoria de les persones que persegueixen la rinoplàstia busquen crear una relació harmoniosa amb el nas i la resta de les seves característiques facials. Sovint, han estat burlats a l’escola pel nas, el nas és massa masculí (el nas del pare), o tenien una lesió traumàtica.
 9. Puc superar la meva aversió pel meu nas.
  Si no estàs satisfet amb el nas, és probable que la vostra percepció canviï durant la vostra vida. Es pot encendre i perdre un grau, però sempre estaràs descontent amb això; no obstant això, la decisió de perseguir la rinoplàstia és molt personal.
 10. L’anestèsia és perillosa.
  La majoria de la cirurgia de rinoplàstia es realitza sota anestèsia general, el que significa que està completament dormit. És molt segur fins i tot en malalts i malalts. La majoria dels pacients que tenen cirurgia de rinoplàstia són generalment sans, i els riscos de complicacions a llarg termini són excepcionalment rars.
  Enviar comentarios
  Historial
  Guardadas
  Comunidad

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php